Политологът Иван Кръстев обясни в деня на Независимостта на Украйна по

...
Политологът Иван Кръстев обясни в деня на Независимостта на Украйна по
Коментари Харесай

Голяма опасност в Русия! Гореща новина от експерт

Политологът Иван Кръстев изясни в деня на Независимостта на Украйна по БТВ по какъв начин се е трансформирала обстановката в Русия след гибелта на Дугина: 

" В момента има очакване за ескалация на напрежението, тъй като се чака естествено заледяване на военните дейности през идващите месеци, а това с Дария Дугина е покруса. Светът в никакъв случай не е станал по-добре с взривени коли, ние не знаем кой я е взривил и ще минат несъмнено години преди да го разберем.

Важното е тази гибел по какъв начин беше употребена, тъй като Александър Дугин представляваше нещо, което съветската власт употребява, само че се опасяваше от него. Имперската му позиция е ясна - той не одобри разпадането на Съветския съюз. През 2015 година Дугин и хората към него нападнаха Путин за Донбас. Нито той беше " мозъкът на Путин " тогава, нито формалната идеология на Русия.

Основната цел е идеология, само че самият Дугин съобщи, че чака не отплата, а победа. Значи ли това, че дребни страни нямат право на суверенитет. Тази гибел засяга избран вид напрежение в режима, и мисля, че през днешния ден Дугин е по-влиятелен в Русия, в сравнение с беше преди 48 часа. "  

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР